Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pripreme u Njemačkoj: Prašović napada pojas svjetskog šampiona

U Njemačkoj Prašovića očekuje njegov tim, na čelu sa trenerima, Naserom Azirijem i Jocom Todorovićem. U narednim danima, stručni štab će biti pojačan dolaskom Dilanovog menadžera Ivana Nikolića

Crnogorski bokser Dilan Prašović otputovao je juče za Njemačku, gdje će obaviti pripreme u kampu, Kety Box Promotion, čiji je vlasnik njegov promoter Redžo Dedeić.

U Njemačkoj ga očekuje njegov tim, na čelu sa trenerima, Naserom Azirijem i Jocom Todorovićem. U narednim danima, stručni štab će biti pojačan dolaskom Dilanovog menadžera Ivana Nikolića.

Dilanu će, u sklopu kampa, na raspolaganju biti i značajan broj sparing partnera, pa se očekuje da će biti maksimalno pripremljen za meč koji predstoji.

Na osnovu informacija iz WBO u narednih desetak dana, Prašović bi trebalo da potpiše ugovor vezano za borbu, gdje će ulog biti pojas svjetskog šampiona, i u kojem će se sastati Englez, Lorens Okoli – aktuelni šampion i crnogorski profesionalni bokser, Dilan Prašović – izazivač, koji se nalazi na prvom mjestu WBO rang liste, u kruzer kategoriji.

S obzirom na to da je Edi Hern promoter i Okolija, i svjetskog šampiona u teškoj kategoriji – Entonija Džošue, čeka se potpisivanje ugovora za meč Džošue i Usika, koji bi trebalo da bude održan u Saudijskoj Arabiji.

U tom slučaju, borba Okolija i Dilana, bila bi glavni predmeč, tom velikom spektaklu.

Ukoliko ne dođe do potpisivanje ugovora između Dzošue i Usika, Okolije i Dilan će svoj meč odraditi u Engleskoj ili SAD, u drugoj polovini avgusta mjeseca.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve