Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pripreme u Antaliji: Zeta remizirala sa rumunskim drugoligašem

Vukovi su u kombinovanom timu odigrali 1:1 sa rumunskim drugoligašem Čikseredom, a jedini pogodak za crnogorski tim postigao je Vojislav Šišević u devetom minutu.

Drugi meč fudbalera Zete u Antaliji završen je remijem.

“Vukovi“ su u kombinovanom timu odigrali 1:1 sa rumunskim drugoligašem Čikseredom, a jedini pogodak za crnogorski tim postigao je Vojislav Šišević u devetom minutu.

– Sasvim korektno smo odradili utakmicu. Igrači su je ozbiljno shvatili, htjeli smo da trkački odradimo meč u dobrom ritmu, momci su to sproveli. Tehničko-taktički napreduju, daju sve od sebe i mislim da smo na dobrom putu. Odnos prema treningu, igri i utakmicama je odličan. Nemamo ni ozbiljnijih povreda, a to je najvažnije. Međutim, daleko smo još od onoga kako Zeta treba da igra u prvenstvu, rekao je Ratko Dostanić, trener Zete.

Tim iz Golubovaca je meč sa Čikseredom počeo u sastavu: Radulović, Tuzović, Ceklić, Đurović, Đinović, Krstović, Sopo, Šišević, Goranović, Vukčević, Popović.

U nastavku su još igrali Milić, Peličić, Ma.Lambulić, L.Lambulić, Orlandić, Pupović, Kalezić, Burzanović.

Zećani će sjutra igrati sa ukrajinskim Dnjiprom, nakon čega će odmjeriti snage sa dva ruska tima – 10. februara sa Uralom, te pred povratak u Crnu Goru sa Arsenalom iz Tule (13. februar).

– Imamo još tri utakmice, kroz koje bi trebalo da dođemo do idealnog tima, najspremnijeg da u tom trenutku odigra mečeve prvenstva, dodao je Dostanić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve