Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pripreme: Studenti protiv Slobode i Borca na Zlatiboru

Studenti će na Zlatiboru odigrati dvije pripremne utakmice – u utorak sa Slobodom iz Užica i dan kasnije protiv Borca iz Čačka.

Košarkaši Studentskog centra su obavili prvi dio priprema u Podgorici a danas krenuli na Zlatibor.

”Studenti” će tamo odigrati dvije pripremne utakmice – u utorak sa Slobodom iz Užica i dan kasnije protiv Borca iz Čačka.

Nakon Zlatibora slijedi povratak u Podgoricu i mečevi sa Budućnost Volijem, Splitom, Karšijakom i ponovo Borcem iz Čačka.

“Veoma sam srećan što sam tu uz ekipu koja je veoma ambiciozna i dogovorili smo se brzo jer svi znamo šta želimo, a to je da razvijamo mlade i napravimo što bolji rezultat. Sa pripremama smo počeli malo ranije, ali još uvijek nismo u fazi u kojoj bih ja želio jer smo imali određene povrede i probleme sa Covid-19. Međutim, svi smo pozitivni, momci rade i siguran sam da nam slijedi dobar pripremni period i nadam se dobroj sezoni”, rekao je šef stručnog štaba Andrej Žakelj.

– Bitno nam je da dobiju priliku mladi igrači zbog čega smo i počeli malo ranije. Ambicije su uvijek visoke, mi želimo što više. Jesmo novi, mladi tim u Aba ligi, imamo dosta neiskusnih igrača, ali to ne znači da nećemo u svakom meču dati sve od sebe. Vjerujem da uz dobar rad, uz dobru atmosferu u timu možemo da računamo na dobre rezultate.

Ekipa još nije kompletirana, tim je u potrazi za organizatorom igre.

– Ekipa je solidna, kao što sam rekao, mlada i neiskusna ekipa, ali tu smo da radimo. Nismo još kompletirali roster, tražimo plejmejkera. Ostali momci su tu, idemo polako, to je proces uigravanja i upoznavanja, ali vjerujem da kada budemo zdravi i kompletni da ćemo biti neugodan protivnik, istakao je Žakelj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve