Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pripreme: Petrovčani traže startnih 11

Petrovčani su na Zlatiboru odigrali dva prijateljska meča. Sa 2:1 je savladan novi član Super lige Srbije Kolubara, a duel sa Iskrom završen je bez pobjednika (1:1). Danas je utakmica protiv Budućnosti iz Arilja, a sjutra sa Zlatiborom

Petrovac je jedan od crnogorskih klubova koji ovog ljeta bruse formu na Zlatiboru.

”Nebo-plavi” su na srpskoj planini dobili lijep ambijent, dobre klimatske prilike, smještaj, hranu, terene za treninge i adekvatne protivnike. Sve što je potrebno ekipi za kvalitetne pripreme.

A kako se radilo na planini, prije toga i na moru vidjećemo od 24. jula kada krenu takmičarske utakmice u novoj sezoni Telekom 1. CFL.

– Organizacija je drugačija u odnosu na godinu unazad. Zbog korona virusa nijesmo bili u mogućnosti da napravimo ovakve pripreme. Dolazak na Zlatibor je pun pogodak. Momci ispunjavaju sve zahtjeve stručnog štaba i trude se da boravak ovdje iskoristimo na pravi način. Vjerujem da će se rezultati kompletnog trenažnog procesa vidjeti u prvenstvu. Učinak u ligi je mjerilo svega, rekao je trener Nenad Vukčević.

Petrovčani su na Zlatiboru odigrali dva prijateljska meča. Sa 2:1 je savladan novi član Super lige Srbije Kolubara, a duel sa Iskrom završen je bez pobjednika (1:1). Danas je utakmica protiv Budućnosti iz Arilja, a sjutra sa Zlatiborom.

– Nijesmo još došli do faze kada jedan tim odigra svih 90 minuta. Trenutno smo na nivou od 60 minuta. Dali smo šansu svima. Ekipa je promijenjena. Treba vremena da se kockice slože. Imamo još dva meča na Zlatiboru, danas i sjutra, a potom se vraćamo kući. Od četvrtka ćemo raditi u Petrovcu, eventualno u Budvi. Pred početak prvenstva odigraćemo duel sa tivatskom Arsenalom. To će biti posljednja provjera pred prvo kolo u kojem ćemo dočekati Mornar kaže kormilar primorskog prvoligaša. Novi član kluba je Marko Zivanović, koji je sinoć odradio prvi trening sa novim saigračima. Riječ je o dvadeset četvorogodišnjem momku iz Požarevca, koji je prošle sezone nastupao za Zlatibor. Pokriva mjesto zadnjeg veznog i štopera, a tokom karijere nosio je dres kruševačkog Napretka i Smederava, dok je u mlađim selekcijama bio član Partizana. Zivanović je igrač koji se uklapa u naše viđenje tima. Imamo nekoliko iskusnijih igrača, ostalo su mladi momci. On ima 24 godine i kvalitet da nam pomogne. Nadam se da će se brzo uklopiti i pokazati da je pojačanje, zaključio je Vukčević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve