Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Pripreme: Ajkulama ni karantin ne pada teško

Na turniru u Roterdamu Crna Gora će igrati u grupi A sa Grčkom, Brazilom, Gruzijom, Kanadom i Turskom. Na kraju turnira, samo tri najbolje selekcije izboriće plasman u Tokio

Roterdam i turnir godine sve su bliži, a kako bi naši vaterpolisti rizik od infekcije novim korona virusom sveli na najmanju moguću mjeru, već pet dana nalaze se u karantinu u Podgoirci. Do početka kvalifikacija za Olimpijske igre znaće samo za hotel i bazen.

A kako im pada taj specifičan način radi, otkrio je jedan od naših golmama Slaven Kandić.

– Svi su se zaista potrudili da dobijemo izvanredne uslove, kako na bazenu tako i u hotelu. Imamo raznorazne aktivnosti, kako bismo olakšali što više ovu vrstu karantina. Treninzi za sada idu dosta dobro, istakao je čuvar mreže francuskog Pa d’Eksa.

Naravno, svi u našoj reprezentaciji trenutno imaju jednu najvažniju želju.

– Nadamo se da će nas prije svega zaobići svima dobro poznata korona, a i povrede. Pa, da dočekamo taj turnir u što boljem sastavu, dodao je Kandić.

Na turniru u Roterdamu Crna Gora će igrati u grupi A sa Grčkom, Brazilom, Gruzijom, Kanadom i Turskom. Na kraju turnira, samo tri najbolje selekcije izboriće plasman u Tokio.

– Ići ćemo korak po korak, jer će turnir biti zaista težak igraće se svakog dana. Sigurno da neće biti laganih rivala u grupi, a definitivno se Grčka u našoj grupi izdvaja kao ekipa koja će se sa nama boriti za prvo mjesto koje kasnije donosi lakšeg protivnika, zaključio je Kandić.

Kvalifikacioni turnir u Roterdamu počinje 14. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve