Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Prije dva mjeseca nije htio da izađe iz igre, a sada je postao junak londonskog kluba!

Najskuplje plaćeni golman u istoriji fudbala u penal seriji protiv ekipe iz Frankfurta odbranio je udarce Martina Hinteregera i Gonsala Pasijensije i izrastao u junaka "plavaca", samo dva i po mjeseca od situacije kada je odbio da izađe iz igre na zahtjev Sarija prije penala protiv Sitija

Golman Čelsija Kepa Arizabalaga izjavio je da je zaboravio sukob sa menadžerom Mauricijem Sarijem prije penala u finalu Liga kupa protiv Mančester Sitija i da je srećan što je protiv Ajntrahta za finale Lige Evrope pokazao kakav je u šutevima sa 11 metara.

Najskuplje plaćeni golman u istoriji fudbala u penal seriji protiv ekipe iz Frankfurta odbranio je udarce Martina Hinteregera i Gonsala Pasijensije i izrastao u junaka “plavaca”, samo dva i po mjeseca od situacije kada je odbio da izađe iz igre na zahtjev Sarija prije penala protiv Sitija.

“Penali su i doza sreće, izgubili smo od Sitija, a sada pobijedili. To je fudbal. Vembli (finale Liga kupa prim. aut) je prošlost, naučio sam puno iz toga i izvinio se svima. Srećni smo što smo u finalu”, rekao je Kepa poslije utakmice.

Fudbaleri Čelsija u finalu Lige Evrope igraće protiv gradskog rivala Arsenala.

“Imaćemo jako kvalitetno finale i londonski derbi. Nalazimo se u teškoj sezoni, ali smo izborili dva finala, Ligu šampiona i mogu da kažem da je dobra za nas”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve