Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Prijateljski meč: Minimalan poraz sokolica na Malti

Nakon trijumfa naše selekcije prošlog četvrtka, Malta je večeras slavila sa 1:0, zahvaljujući pogotku Džejd Flask u 31. minutu meča

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore minimalno je poražena u drugom prijateljskom duelu sa Maltom.

Nakon trijumfa naše selekcije prošlog četvrtka, Malta je večeras slavila sa 1:0, zahvaljujući pogotku Džejd Flask u 31. minutu meča.

– I pored poraza, moramo biti zadovoljni prikazanim danas. Bili smo bolji rival, pogotovo u drugom poluvremenu, kada smo promašili nekoliko čistih šansi, ali njihov golman je sve to odbranila i time zaslužila epitet igračice utakmice. Mečevi sa Maltom su dobre provjere za nas, vidjeli smo sve što nas je interesovalo i sada mirno čekamo start kvalifikacija u septembru. Uvjereni smo da ćemo u predstoječem ciklusu upisati prve bodove, što bi za nas bio veliki uspjeh i podstrijek za dalje napredovanje, kazao je selektor Mirko Marić.

Najbolju šansu za Crnu Goru u prvom poluvremenu propustila je Slađana Bulatović, čiji šut iz blizine je u posljednjem trenutku sa gol linije otklonila Stefani Faruđa.

U nastavku se dva puta u odličnoj šansi našla Nađa Stanović, ali je čuvarka mreže domaćih bila na visina zadatka. Četiri minuta prije kraja regularnog toka utakmice, Armisa Kuč je šutirala iz dobre pozicije, međutim, i u toj situaciji odlično je reagovala Patriša Ebejer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve