Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Prijateljski meč: Kadeti nadigrali Bosnu i Hercegovinu

Ekipa Radovana Kavaje zasluženo je pobijedila domaćina, a trenutak odluke desio se na nešto manje od pola sata prije kraja regularnog toka utakmice. Miloš Vračar primio je dugu loptu, a zatim dobro reagovao i dao tačan pas za Petra Barca, koji je zatresao mrežu Bosne i Herceogovine

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore upisala je minimalnu pobjedu 1:0 u prvom od dva prijateljska meča sa Bosnom i Hercegovinom.

Ekipa Radovana Kavaje zasluženo je pobijedila domaćina, a trenutak odluke desio se na nešto manje od pola sata prije kraja regularnog toka utakmice.

Miloš Vračar primio je dugu loptu, a zatim dobro reagovao i dao tačan pas za Petra Barca, koji je zatresao mrežu Bosne i Herceogovine.

Prije toga, ”sokoli” su u dva navrata mogli do pogotka. U 24. minutu Nenad Krivokapić je izveo slobodan udarac, poslije kojeg je Niko Božičković šutirao pored gola iz dobre pozicije.

Desetak minuta kasnije, u povoljnoj šansi našao se kapiten Nikola Medojević. Ipak, i on je loptu poslao van okvira gola.

– Utakmicu smo odigrali sa šest igrača koji su 2006. godište, dok je pet igrača koji su prvi put u reprezentaciji i praktično svi su dobili šansu danas. Bio je ovo više borben nego meč lijep za gledanje. Da smo imali malo više mirnoće, mislim da bismo upisali ubjedljiviju pobjedu. Nadam se da ćemo i sljedeću utakmicu odigrati na ovom nivou, kazao je selektor Kavaja.

Revanš meč iste ekipe odigraće u četvrtak, sa početkom u 10 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve