Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pričao o životu nakon velike borbe: Mihajlovićeva ispovijest o borbi sa leukemijom

“Život je fantastična stvar, posebno kada prolazite kroz nešto kroz što sam ja prolazio”, rekao je Mihajlović. Onda je još jednom pokazao šta misli o pobjedi nad leukemijom

Siniša Mihajlović je u razgovoru za Sky pričao vrlo otvoreno o borbi sa leukemijom.

Mihajlović, Foto: Bologna fc

“Život je fantastična stvar, posebno kada prolazite kroz nešto kroz što sam ja prolazio”, rekao je Mihajlović.

Onda je još jednom pokazao šta misli o pobjedi nad leukemijom.

“Ja sam rođen dva puta. Prvi put 1969. a onda 50 godina kasnije. Vidjeti snažnog muškarca da plače je posebna stvar, uz bolest sam naučio iznositi svoje emocije. Naučio sam plakati i nije me sramota toga. Nikoga ne bi trebalo biti sramota. Prije sam to sve držao u sebi, a sad sam shvatio da je plakanje dobra stvar”, rekao je Mihajlović i dodao:

“Htio sam živjeti, boriti se. Nijesam sebi i svojoj porodici mogao dozvoliti odlazak sa ovog svijeta. Nikad nisam izgubio nadu iako sam nekoliko puta sanjao svoju sahranu. Sanjati svoju sahranu je jako čudno. Hvala svima koji su bili uz mene, kada bi ih u bolnici s prozora vidio da su došli da me pozdrave, bio bih još jači, ali i tužan što ne mogu biti s njima.”

Mihajloviću je u ljeto 2019. dijagnostifikovana leukemija, ali je nakon hemioterapija uspio da se oporavi i vrati normalnom životu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve