Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Približava se start priprema: Plavi na Žabljaku od 13. avgusta

Prvi tim podgoričkog ABA ligaša uskoro će raditi u punom pogonu. Očekuje se da ekipa Petra Mijovića upravo do 13. avgusta bude kompletna. Dolazak startnog plejmejkera ,,plavih i naše reprezentacije Džastina Kobsa iz Amerike očekuje se 10. avgusta

Košarkaši Budućnosti će od 13. avgusta boraviti na visinskim pripremama na Žabljaku, potvrđeno je Areni iz najvećeg crnogorskog kluba.

Mijović, Foto: KK Budućnost

Prvi tim podgoričkog ABA ligaša uskoro će raditi u punom pogonu. Očekuje se da ekipa Petra Mijovića upravo do 13. avgusta bude kompletna. Dolazak startnog plejmejkera ,,plavih i naše reprezentacije Džastina Kobsa iz Amerike očekuje se 10. avgusta.

Kobs je od druge polovine marta boravio u SAD, njegovo priključenje Mijovićevom timu je izuzetno važno.

Takođe, dolazak američkog beka-šutera Rašada Vona (pojačanje iz Igokee, igrač sa bogatim Nba iskustvom) i kanadskog krila Melvina Edžima (stigao iz španske Unikahe, rivala u Evrokupu) očekuje se 13. avgusta. Za ,,plave je trenutno problem organizovanje timskih košarkaških treninga u Podgorici dvorana Sportskog centra ,,Morača je trenutno zauzeta za potrebe kovid-19 bolnice, a dvorana u Kokotima nije trenutno adekvatna za treninge u ljetnjim uslovima. Zbog toga se očekuje, da prve prave timske treninge ekipa odradi tokom desetodnevnog boravka na Zabljaku.

U cijeloj situaciji sa kovid-19 pandemijom, organizacija pripremnih utakmica je otežana. Kao opcije se pominju nastupi na pripremnim turnirima u Sarajevu i Turskoj ali to za sada nije izvjesno i definitivno.

Budućnost Voli je, pored stranaca Edžima i Vona, pojačao i srpski centar Dragan Apić. Doskora igrač španskog Burgosa takođe se očekuje u Podgorici od zvaničnog početka priprema za narednu sezonu. Budućnost Voli će od početka oktobra nastupati u ABA ligi i Evrokupu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve