Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Previsoki zahtjevi: Bajern prodaje Alabu

Kristijan Folk iz SportBilda prenosi da je treća runda pregovora oko produžetka ugovora propala. Alabini zahtjevi ostaju previsoki, Austrijanac zahtjeva sumu blizu 400 hiljada eura na nedjeljnom nivou dok bi njegov agent Pini Zahavi dobio dvadeset miliona eura po potpisu svog klijenta

Bajern Minhen nastavlja u serijama da pobjeđuje.
Alaba, Foto: Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

Šampion Evrope je sinoć slavio u Moskvi, ali Nikolićeva Lokomotiva ih je dobro namučila. Sreću zbog novog trijumfa umanjuje današnja vijest oko Davida Alabe.

Kristijan Folk iz SportBilda prenosi da je treća runda pregovora oko produžetka ugovora propala.

Alabini zahtjevi ostaju previsoki, Austrijanac zahtjeva sumu blizu 400 hiljada eura na nedjeljnom nivou dok bi njegov agent Pini Zahavi dobio dvadeset miliona evra po potpisu svog klijenta.

Klub iz Minhena je imao želju da nastavi sa igračem koji je od 2008. godine u Bavarskoj, ali izgleda da Alaba više cilja ka promjeni sredine. Polivalentnom igraču ističe ugovor kroz osam mjeseci, već tokom januara će moći da aktivira Bosman pravilo a možda ga i Bavarci unovče kako bi dobili makar neki novac.

Za 28-godišnjeg Austrijanca ne manjka interesovanja, njega već par mjeseci prate Juventus, Mančester Siti, Real Madrid, Barselona i mnogi drugi.

Nova vijest o propalim pregovorima će samo ubrzati proces pregovora sa zainteresovanim klubovima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve