Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Preuzimaju određene mjere: Dubljević i njegovi drugovi se odriču četiri odsto godišnje plate

Klub će kompenzovati vlasnike sezonskih karata za plej-of utakmice i utakmice regularnog dijela sezone koje je trebalo da se odigraju u Valensiji sa publikom, a nisu i neće. Takođe, profesionalni članovi kluba, i u muškoj i u ženskoj sekciji, su se dogovorili da se odreknu četiri odsto godišnje plate (Primjer: Ako neko igra za milion eura za sezonu, on se odrekao 40 hiljada)

Košarkaški klub Valensija, za koji nastupa naš Bojan Dubljević, se odlučio na određene poteze zbog suspenzije sezone tokom pandemije koronavirusa.

Dubljević, Foto: Euroleague.net

Klub će kompenzovati vlasnike sezonskih karata za plej-of utakmice i utakmice regularnog dijela sezone koje je trebalo da se odigraju u Valensiji sa publikom, a nisu i neće.

Takođe, profesionalni članovi kluba, i u muškoj i u ženskoj sekciji, su se dogovorili da se odreknu četiri odsto godišnje plate (Primjer: Ako neko igra za milion eura za sezonu, on se odrekao 40 hiljada).

Time je Valensija u mogućnosti da svom osoblju koje je zaposleno u klubu i oko kluba, isplati 100% ovosezonskih primanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve