Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pretučeni vaterpolisti Crvene Zvezde u Splitu (VIDEO)

Pretučeni su vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj, koji je dobio nekoliko udaraca u predjelu slijepoočnice.

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su i pretučeni u Splitu.

Foto: Blic.rs

Kako saznaje Blic, pretučeni su vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj, koji je dobio nekoliko udaraca u predjelu slijepoočnice.

Zbog ovog nezamislivog skandala, VK Crvena Zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već je odmah poslije incidenta krenula autobusom put Beograda.

Viktor Jelenić, predsjednik Vaterpolo saveza Srbije, i Igor Milojević, direktor Crvene zvezde, za Blicsport su najavili vanrednu pres konferenciju u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije od 17 časova.

– Šokirani smo. Ovo je katastrofa. Vaterpolisti iz Hrvatske se uvek slobodno šetaju u našoj zemlji u obilježjima njihovih klubova. Ovo je prosto nepojmljivo – rekao je Milojević.

Incident se zbio u 13.30 kada su igrači beogradskog kluba u crveno-belim trenerkama šetali gradom, a jedan je bio primoran da skoči u more kako bi se spasio od napada petorice navijača kojima su zasmetala obilježja.

Kako prenose hrvatski mediji, splitska policija dobila je dojavu da je u 13.40 napadnut muškarac.

Kako se navodi, dobio je nekoliko udaraca, ponuđena mu je lekarska pomoć, ali ju je on odbio. Policija i dalje traga za petoricom osumnjičenih.

IzvorBlic.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve