Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Preselio se u Izrael: Janković prešao u Beitar

Izraelski klub je na sajtu objavio da je potpisao ugovor sa Jankovićem na dvije i po godine, a da će za koji dan stići u Jerusalim na promociju i da se pridruži novim klupskim drugovima

Marko Janković pronašao je novi klub. Crnogorski vezista, nekadašnji igrač Partizana, postao je član Beitara iz Jerusalima.

Izraelski klub je na sajtu objavio da je potpisao ugovor sa Jankovićem na dvije i po godine, a da će za koji dan stići u Jerusalim na promociju i da se pridruži novim klupskim drugovima.

Uspio je Janković da nađe novu sredinu u kojoj će nastaviti karijeru, iako mu je pre nekoliko dana propao dogovoreni transfer u Legiju. Kako su objavili Poljaci, Crnogorac je pao na medicinskim testovima, jer se pokazalo da je totalno nespreman za najveće napore.

Istina ili ne, od transfera u Legiju nije bilo ništa, ali samo koji dan kasnije Janković se dogovorio sa Beitarom, pa će u Svetoj zemlji nastaviti karijeru. Trener će mu biti Slobodan Drapić, stručnjak iz Novog Sada, koji je nedavno bio u centru pažnje zbog sukoba sa Aleksandrom Pešićem nasred utakmice.

Marko Janković je nakon odlaska iz Partizana 2019. godine igrao za SPAL i Krotone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve