Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Premijer Rusije priznao: Imamo problem s dopingom

“Nemoguće je ignorisati odluku WADA koja se tiče naših sportista. Neću sada sprovoditi detaljnu analizu, ali nedavno sam u jednom intervjuu rekao da je u konkretnom slučaju očigledno da i na ruskoj strani postoje problemi s dopingom i to se ne može poreći”, rekao je Medvedev

Nakon odluke Svjetske anti-doping agencije da suspenduje Rusiju iz međunarodnih takmičenja oglasio se premijer Dimitrij Medvedev, koji je još jednom priznao da njegova zemlja ima problem sa dopingom.

Medvedev, Foto: Cdm.me

“Nemoguće je ignorisati odluku WADA koja se tiče naših sportista. Neću sada sprovoditi detaljnu analizu, ali nedavno sam u jednom intervjuu rekao da je u konkretnom slučaju očigledno da i na ruskoj strani postoje problemi s dopingom i to se ne može poreći”, rekao je Medvedev.

Ipak, smatra da svijet previše kritički gleda ka njegovoj državi.

“Činjenica da se ovakve odluke ponavljaju, a često su na udaru sportisti koji su već bili kažnjeni, na ovaj ili onaj način, da ne govorim o nekim drugim stvarima, pokazuje da je riječ o nastavku antiruske histerije, koja je već hronična”, dodao je Medvedev.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve