Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Veliki problem za Gvardiolu

Januar je daleko, a eventualno pojačanje bi moglo da zavisi od brzine Laportovog oporavka. Ako je povreda poput Saneove, on je praktično izgubljen za ovu sezonu, što bi za Pepa i "Građane" bila prava noćna mora

I dalje nema informacija o povredi defanzivca Sitija Laporta, juče je iznijet na nosilima u prvom poluvremenu nakon sudara sa Adamom Vebsterom. U pitanju je koljeno, nije još jasno koliko će odsustvovati, ali nije naivno, Baskijac je završio u bolnici.

Foto: Rezultati.com

“Djeluje loše, ne znam koliko će morati da propusti, ostaje mi da se nadam da povreda nije kao Saneova”, rekao je zabrinuti Gvardiola.

Ovo je najosjetljivije mjesto u ekipi, ima manjak štopera, Otamendi čeka da se Stons oporavi, njih dvojica će igrati u tandemu, ali problem je što nema alternative.

Juče je Fernandinjo odigrao na štoperu, to je u redu protiv timova kao što je Brajton, ali čini se da bi Gvardiola mogao da ima problem zbog iznuđenih rješenja.

Januar je daleko, a eventualno pojačanje bi moglo da zavisi od brzine Laportovog oporavka. Ako je povreda poput Saneove, on je praktično izgubljen za ovu sezonu, što bi za Pepa i “Građane” bila prava noćna mora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve