Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Siti preslišao Čelsi, Lampardov ostanak pod upitnikom

Siti je s ova tri boda uhvatio priključak za timovima iz vrha Premijer lige. Uz meč manje ima četiri boda minusa u odnosu na Liverpul i Mančester junajted koji su lideri

Poraz i način na koji je Čelsi izgubio od Mančester sitija u derbiju Premijer lige možda su i potpisali otkaz Franku Lampardu.

”Plavci” ne igraju dobro, a Siti je prva ekipa koja je ove sezone surovo, za manje od pola sata, iskoristila sve mane londonske ekipe.

Ilkaj Gindogan je načeo Čelsi u prvom opasnom napadu svoje ekipe, odmah nakon toga je pogodio i Fil Foden i igra domaćina se potpuno raspala na ”Stamford bridžu”.

Ređale su se potom šanse pred golom Edoara Mendija do poluvremena, jednu je iskoristio Kevin de Brujne, pa je već do odmora bilo jasno da tim Pepa Gvardiole ide ka sigurnom trijumfu.

Siti je bolji bio i u nastavku, ali se zadovoljio sigurnim vođstvom, zadovoljio se na neki način i Čelsi što je primio samo tri gola…

U sudijskoj nadoknadi je poraz Čelsija ublažio Kalum Hadson-Odoi.

Lampard je već desetak dana na ledu, pominje se da bi mogli da ga naslijede Masimilijano Alegri ili Tomas Tuhel, a nakon trećeg meča zaredom bez pobjede kritike su još glasnije.

Siti je s ova tri boda uhvatio priključak za timovima iz vrha Premijer lige.

Uz meč manje ima četiri boda minusa u odnosu na Liverpul i Mančester junajted koji su lideri.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve