Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Njukasl najgori tim lige, Džerardov debi za ponos i ponižavanje Junajteda!

Zanimljiv vikend u Premijer ligi

Aston Vila je dočekala Brajton na svom terenu, bio je to debi Stivena Džerarda na klupi novog tima, prvog kog će trenirati u Premijer ligi.

Na kraju, pobjeda domaćih, prekid očajnog niza, prvi gol je djelo Votkinsa u 83. minutu utakmice, drugi je postigao Mings u 88.

Sjajan debi Džerarda.

U duelu Barnlija i Kristal palasa pobjednika nije bilo, videli smo čak pet golova u prvom poluvremenu. Benteke je doveo goste u prednost u 8. minutu meča, da bi Mi uspio da izjednači. Vud je doveo domaćina u prednost u 27. minutu, a onda “blickrig” gostiju do kraja poluvremena, Benteke i Guehi su bili strelci za prednost Kristal palasa.

Ipak, izjednačenje domaćinu donosi Korne u 49. minutu.

Vidjeli smo još jedan rezultat 3:3 danas, i to u duelu Njukasla i Brentforda. Lasels je doveo domaćina u prednost u 10. minutu, a onda su Toni i Henri preokrenuli rezultat.

Žoelington je izjednačio do kraja poluvremena, u 39. minutu.

Lasels je postigao i autogol, igrao se 61. minut kada je Brentford stigao do prednosti, ali je Sent-Maksimin izjednačio u 75. minutu meča i tako je donio bod svom timu koji je u ovom trenutku posljednjeplasirani tim prvenstva.

Posljednjeplasirani je jer je Norič danas pobijedio, iako su gubili od 4. minuta kada je gol postigao Če Adams, uspjeli su da preokrenu. Prvo je Puki u 7. minutu izjednačio, da bi Henli u 79. donio tri boda svom timu.

Vulvsi su savladali Vest Hem sa 1:0, bio je to veoma tvrd duel, gosti su konačno poklekli, očigledno je bilo da im fali Ogbona kao što će im faliti do kraja sezone.

Jedini gol na ovom meču postigao je Raul Himenez u 58. minutu utakmice.

Mančester junajted je ponovo poražen, ovoga puta od Votforda u gostima, bilo je 2:1.

Već u 11. minutu penal za domaćina, De Hea je dva puta spriječio gol (nakon prvog je penal ponovljen), da bi u 28. minutu King bio strelac vodećeg gola.

Već u 44. minutu je Sar povisio na 2:0, moglo je biti i više do kraja poluvremena, ali je De Hea bio sjajan.

I onda u nastavku tračak nade za goste, Van de Bek je bio strelac gola u 50. minutu nakon dodavanja Ronalda, da bi Hari Megvajer bio izbačen iz igre zbog drugog žutog kartona u 69. minutu utakmice. Još dva gola u mreži De Hee do kraja, prvo je Pedro u 2. minutu nadoknade vremena postigao gol za 3:1, da bi konačnih 4:1 bilo delo Denisa u šestom minutu nadoknade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve