Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Liverpul razbio Junajted na Old Trafordu, Salah napravio het-trik

Redsi su ponizili ''crvene đavole'' i slavili sa 0:5

U devetom kolu engleske Premijer lige veliki derbi na ”Old Trafordu” odigrali su Mančester junajted i Liverpul.

”Redsi” su ponizili ”crvene đavole” i slavili sa 0:5.

Gosti sjajno otvaraju utakmicu. Za 0:1 pogodio je Kejta u petoj minuti, Salah je asistirao nakon zbunjene reakcije Luka Šoa. Osam minuta kasnije Žota na asistenciju Trenta pogađa za 0:2, a sada je lošu reakciju u odbrani Junajteda imao Megvajr.

U 38. minuti nova smušenost u odbrani Junajteda, lopta se odbija do Kejte koji upošljava Salaha, a Egipćanin pogađa za 0:3, a u trećoj minuti sudijske nadoknade Salah pogađa i za nevjerovatnih 0:4. Egipćanin nije ni slavio četvrti pogodak gostiju.

U prvom poluvremenu prilike su imali Firmino i Žota, tako da je Junajted mogao primiti još golova.

Nastavak gosti počinju na isti način kako su završili prvo poluvrijeme, Salah u 49. minuti na asistenciju Hendersona pogađa za 0:5.

Šest minuta kasnije domaćinima je poništen pogodak Ronalda nakon VAR-a, a u 60, minuti nakon VAR-a Pogba je dobio direktan crveni karton iako je u igru ušao početkom drugog poluvremena. Francuz je faulirao Kejtu koji je teren napustio zbog povrede koja je očigledno teže prirode.

Do kraja utakmicu, Liverpul se zadovoljio sa pet golova u mreži, a ovaj poraz vjerovatno znači i kraj za Solskjera na trenerskoj klupi Mančester Junajteda.

Liverpul je na drugoj poziciji sa 21 bodom, bod manje od lidera Čelsija, dok je Mančester Junajted sada na sedmom mjestu prvenstvene tabele sa 14 osvojenih bodova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve