Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Brajton slomio Everton na Gudisonu, slavlje Lidsa i Brentforda

Brajton je na poluvremenu vodio 2:0, a strijelci su bili Mekalister i Burn. Everton je u prvom dijelu mogao da smanji prednost, ali je povratnik u ekipu, nakon povrede, Kalvert Luin promašio penal

Fudbaleri Brajtona savladali su danas Everton u gostima (3:2) u 21. kolu Premijer lige, upisali drugu pobjedu na posljednja tri meča i još jednom dokazali da su najprijatnije iznenađenje ove sezone na Ostrvu.

Brajton je na poluvremenu vodio 2:0, a strijelci su bili Mekalister i Burn. Everton je u prvom dijelu mogao da smanji prednost, ali je povratnik u ekipu, nakon povrede, Kalvert Luin promašio penal.

U nastavu su domaći ipak smanjili, a strijelac je bio Gordon. Potom je Mekalister postigao još jedan sjajan pogodak, odveo Brajton na 3:1, da bi Gordon još jednom zatresao mrežu i postavio konačan rezultat.

A nakon tri uzastopna poraza slavio je i Lids, koji je danas u Jorkširu bio bolji od Barnlija – 3:1.

Lids je poveo preko Harisona, izjednačio je Korne fantastičnim udarcem iz slobodnog udarca, a ekipi Marsela Bjelse novo vođstvo donio Dalas. Konačan rezultat postavio je Džejms.

Brentford je nakon preokreta savladao Aston Vilu 2:1. Vila je povela golom Ingsa, a tri boda ”pčelicama” donijeli su Visa i Rasmusen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve