Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Prelazi u BIH: Krupa zainteresovana za Nikolića

Stefan Nikolić već ima nekoliko ponuda, a najrealnija opcija je da se preseli u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, s obzirom da ima ponudu Krupe. Novi premijerligaš odlučan je da u svojim redovima dovede nekadašnjeg mladog crnogorskog reprezentativca, koji je tokom karijere promijenio više klubova

Stefan Nikolić nakon samo jedne sezone po svemu sudeći odlazi iz Sutjeske. Sjajni golgeter koji se prije godinu vratio u matični klub imaoje zapaženu sezonu u dresu Nikšićana, ali kako saznaje Arena, klub neće produžiti saradnju sa njim.

Nikolić, Foto: Reprezentacija.me

Ipak, kako saznaju Stefan Nikolić već ima nekoliko ponuda, a najrealnija opcija je da se preseli u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, s obzirom da ima ponudu Krupe. Novi premijerligaš odlučan je da u svojim redovima dovede nekadašnjeg mladog crnogorskog reprezentativca, koji je tokom karijere promijenio više klubova.

Nikolić je nakon blistavih nastupa u Steaui nosio dres južnokorejskog Inčona, bio u CSKA iz Sofije, Istri, Sepsiju, Partizaniju iz Albanije, Napretku i Radniku, da bi kao pojačanje stigao u Sutjesku.

Nikolić je u tek završenoj sezonio sa osam golova bio jedan od najboljih strijelaca Telekom 1.CFL, pa je bilo realno da će i naredne sezone ostati kraj Bistrice. Ali, kako od saradnje očigledno neće biti ništa, Nikolić će obući dres Krupe. Krupa je prošle sezone dominirala u Prvoj ligi republike Srpske i vratila se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, gdje želi da opet bude apsolutni hit. Jasno je da se uskoro očekuje i potvrda novog premijerligaša Bosne i Hercegovine…

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve