Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Prekinute pripreme: Crnogorski vaterpolo reprezentativac pozitivan na koronavirus

Završni treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome koronavirusa, iako on dva dana prije toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na Covid 19 virus

Jedan crnogorski vaterpolo reprezentativac pozitivan je na novi koronavirus.

Vaterpolo lopta, Foto: Sportklub.rs

Potvrđeno je to iz Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore.

“Nakon što je od strane organizatora, Hvrvatskog vaterpolo saveza, došlo do otkazivanja HEP turnira, koji je trebalo da se igra od 26.10. do 28.10.2020. godine u Zagrebu, prekinute su i pripreme naše ekipe koja je trebalo da nastupi na navedenom turniru.

Završni treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome koronavirusa, iako on dva dana prije toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na Covid 19 virus.

Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome, u prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni”, saopšteno je iz naše kuće vaterpola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve