Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Prekinuli negativnu seriju kad je najpotrebnije: Buđenje Jezera u pravi čas

Matanović je odigrao sjajan meč protiv Petrovca, bio ključna figura u timu Jezera, a sjajnim golom u 51. minutu stavio je tačku na utakmicu i krunisao možda i najvažniju ovosezonsku pobjedu Plavljana

Od Petrovca do Petrovca. Sve od drugog decembra prošle godine Plavljani su čekali na pobjedu. Tog dana Jezero je u Beranama savladalo Petrovac (2:0) i napravilo važan iskorak ka opstanku, a nakon serije od sedam utakmica bez pobjede (uz odloženi meč sa Titogradom) Plavljani su došli u prilično neugodnu situaciju.

Međutim, kada je bilo najpotrebnije napravili su reakciju i pobjedom pod Malim brdom, opet protiv Petrovca (2:0), Jezero je napravilo vjerovatnu ključni kapital u borbi za spas. Sa utakmicom manje i +10 u odnosu na „fenjeraša“, jasno je da je Jezero prvi cilj ispunilo, pa će do kraja tražiti šansu da izbjegne baraž.

Baš zbog toga, bodovi osvojeni pod Malim brdom imaju izuzetno veliki značaj za Jezero, koje je prvom proljećnom trojkom najavilo povratak…

– Odigrali smo dobar meč. Znali smo da neće biti lako, jer je Petrovac u specifičnoj situaciji i svaki bod mu je dragocjen. Ali, od prvog minuta smo pokazali da želimo pobjedu. Više smo napadali, bili bolji i konkretniji i kada se sve sabere, mislim da smo zasluženo trijumfovali u derbiju začelja, kazao je Marko Matanović, prvotimac Jezera.

Matanović je odigrao sjajan meč protiv Petrovca, bio ključna figura u timu Jezera, a sjajnim golom u 51. minutu stavio je tačku na utakmicu i krunisao možda i najvažniju ovosezonsku pobjedu Plavljana.

– Petrovcu čestitke na fer igri, a za nas sigurno izuzetno značajni bodovi. Ova pobjeda značiće mnogo i na samopouzdanju pred naredne izazove, a nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama i osvojiti što više bodova do kraja, naglasio je Matanović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve