Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Predstavljen Subotić: Trener sam koji voli da radi, da pruži šansu mladima

Subotić je kazao da klub ima talenata koji bi mogli da naprave veliku karijeru

Slobodan Subotić predstavljen je danas kao novi trener KK Budućnost Voli.

Foto: Antenam.net

„Igrao sam u Njegoševom parku sa 16-17 godina i znam gdje dolazim. Nije mi cilj da dođem i zadovoljim se prosječnim rezultatom ili da ne odem korak dalje. Mogu samo da obećam da će se igrači koji budu igrali, boriti do kraja, svim snagama, da će znati gdje su došli i šta se od njih očekuje“, kazao je Subotić.

Subotić je kazao da klub ima talenata koji bi mogli da naprave veliku karijeru.

“Potpisali smo dva stranca, u razgovorima smo sa još dvojicom. Oslonićemo se i na naše igrače. Gledao sam Budućnost Voli i u Euroligi i u ABA ligi, ekipu dobro poznajem. Ima talenata koji mogu napraviti velike karijere, sigurno će dobiti šansu. Nijesam trener koji obećava puno. Trener sam koji voli da radi, da pruži šansu mladima. Možeš gubiti i 20 razlike, ali ako si igrao hrabro, niko ti neće zamjeriti. Publika je zahtjevna, poznaju košarku. Želim da budu uz nas, kao i posljednjih godina. Mi smo ti koji, ipak, dovodimo publiku u dvoranu. Obećavam da će se ekipa boriti u svakoj utakmici, do posljednjeg momenta, bez obzira gdje igra. Igrač koji dolazi ovdje, dobro zna zašto je došao”, kazao je Subotić i dodao…

“Meni lično su dragi igrači koji mogu pokrivati dvije pozicije. Razmotrićemo liste igrača na tržištu. Cijela Evropa traži igrače, cijene su otišle ,,u nebo“. Treba biti strpljiv, dobro skautirati. Vrlo pozitivne informacije imam o igračima koji su tu u rosteru, velika mi je želja da afirmišemo mlade. U Olimpijakosu to je bio Focis, u Panionisu Papalukas. Imaću jasniju sliku već od 8. avgusta kad krenu pripreme. Imaćemo 10 do 12 prijateljskih mečeva, na Super kupu ABA lige krajem septembra znaćemo na čemu smo.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve