Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Predstavljanje: Bojana Popović i zvanično nova selektorka

Nakon potpisivanja ugovora, predsjednik Saveza Petar Kapisoda, nova selektorka Bojana Popović i njena prva saradnica Maja Savić, govorili su o očekivanjima od predstojećeg baraža protiv Bjelorusije za plasman na Svjetsko prvenstvo u Španiji koje se održava u decembru ove godine

Konferencija za novinare Rukometnog saveza Crne Gore na kojoj je predstavljen novi stučni štab ženske seniorske reprezentacije održana je u prostorijama Saveza.

Nakon potpisivanja ugovora, predsjednik Saveza Petar Kapisoda, nova selektorka Bojana Popović i njena prva saradnica Maja Savić, govorili su o očekivanjima od predstojećeg baraža protiv Bjelorusije za plasman na Svjetsko prvenstvo u Španiji koje se održava u decembru ove godine.

Iako su Olimpijske igre u Tokiju najvažnije takmičenje koje ”lavice” očekuje ove godine, fokus je samo na predstojeći dvomeč protiv reprezentacije bivše republike SSSR-a, u kojem je potrebno opravdati ulogu favorita i izboriti učešće na 15. uzastopnom velikom takmičenju nakon obnove nezavisnosti.

Reprezentacija će u popodnevnim satima odraditi prvi trening u sklopu priprema za prvi duel protiv Bjelorusije koji se u petak igra u Podgorici, dok je revanš na programu 20. aprila u Minsku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve