Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjednik španske lige: Nejmar će završiti karijeru u PSŽ-u

On je i dalje najskuplji fudbaler svijeta, nakon što je za njega pariski klub na ljeto 2017. godine platio Barseloni 222 miliona eura

Predsjednik prve španske fudbalske lige Havijer Tebas rekao je da vjeruje da će Nejmar završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, ako ne smanji zahtjeve za platu.

Foto: Skysport.com

Nejmar je tokom ljeta želio da se vrati u Barselonu, za njega je bio zainteresovan i Real Madrid, ali je uoči završetka prelaznog roka pristao da ostane u PSŽ–u.

On je i dalje najskuplji fudbaler svijeta, nakon što je za njega pariski klub na ljeto 2017. godine platio Barseloni 222 miliona eura.

Njegov ugovor ističe 2022. godine.

“Iz ugla tržišta, Nejmar će završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, osim ako ne smanji svoju platu i potraživanja od kluba. Problem propalog povratka u Barselonu ima veze sa njegovim odlaskom iz Pari Sen Žermena. To bi bio transfer van tržišta i jedino bi bio moguć uz ‘zamke’ kako bi se uvećala sponzorstva”, rekao je Tebas, preneo je Skaj.

“Kada to uradiš van tržišta, nemoguće je ponovo prodati za ovu cijenu”, dodao je on.

Uprkos tome što nije odigrao nijednu utakmicu za Pari Sen Žermen ove sezone, Nejmar je pozvan u reprezentaciju i čak postigao gol na meču sa Kolumbijom.

On je početkom godine povrijedio zglob u prijateljskoj utakmici Brazila i Katara i to je bio posljednji takmičarski meč u kome je nastupio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve