Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjednik Hetafea otkriva: Imali smo dogovor o dolasku Mesija i Gvardiole

Mesi je sa 18 godina bio veoma blizu dolaska, ali je sve stopirao trener katalonskog velikana Frenk Rajkard. Tores otkriva da je 2008. godine Pep Gvardiola bio blizu preuzimanja njegovog tima

Lionel Mesi i Pep Gvardiola umalo su u životopis upisali ime ekipe Hetafea kao kluba u kojem su proveli određeni dio karijere.

Gvardiola i Mesi, Foto: EPA

Otkrio je to predsjednik malog madridskog kluba Anhel Tores koji je bio u jako dobrim odnosima s nekadašnjim predsjednikom Barselone Hoanom Laportom.

Mesi je sa 18 godina bio veoma blizu dolaska, ali je sve stopirao trener katalonskog velikana Frenk Rajkard.

“Imali smo dogovor s Barselonom o dolasku Lionela Mesija u prvoj ili drugoj profesionalnoj sezoni. Sve je bilo završeno, ali na kraju je Frenk Rajkard zaustavio sve i ostali smo bez njega”, rekao je Tores.

Tores otkriva da je 2008. godine Pep Gvardiola bio blizu preuzimanja njegovog tima.

“Bio sam s tadašnjim sportskim direktorom Barselone Tiki Begiristanom u Švajcarskoj. Imali su ideju da angažuju Majkla Laudrupa kao trenera, a meni bi kao zamjenu poslali Gvardiolu. Nijesam bio previše zainteresovan u tom trenutku, a na kraju je i propao posao”, istakao je Tores.

Umjesto Laudrupa na klupu Hetafea je došao Viktor Munjoz, a čuveni danski fudbaler je trenersku karijeru nastavio u Spartaku iz Moskve.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve