Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Prašović ulazi u ring: Preko Beograda do borbe za WBO pojas

Sve je spremno za spektakl u hotelu “Holiday Inn u Beogradu, gdje će Dilan ukrstiti rukavice sa Edinom Puhalom iz Bosne i Hercegovine biće to glavna borba večeri “Balkan Boxing Nighta, koji počinje od 19 sati

Perfektan niz od 13 mečeva bez poraza u profi vodoma naš bokser Dilan Prašović pokušaće da produži večeras i tako stekne pravo da bude prvi izazivač svjetskog šampiona u kruzer kategoriji verzija WBO.

Sve je spremno za spektakl u hotelu “Holiday Inn u Beogradu, gdje će Dilan ukrstiti rukavice sa Edinom Puhalom iz Bosne i Hercegovine biće to glavna borba večeri “Balkan Boxing Nighta, koji počinje od 19 sati.

“Maksimalno sam spreman kako bih napravio još jedan korak ka ostvarenju cilja, a to je borba za titulu prvaka svijeta i naravno njeno osvajanje u bliskoj budućnosti, poručio je Prašović u izjavi za Sport klub.

Perfektan je Dilan do sada, ali i Puhalo, koji u profi ringu ima skor 19-0, a čak 18 borbi je riješio nokautom.

“Radi se o izuzetno čvrstom i uvijek besprekorno spremnom rivalu. U pitanju je vrhunski defanzivac i izuzetno opasan udarač. Uvjeren sam da na čvrstinu rivala mogu da odgovorim istom mjerom i da iskoristim svoje tehničke prednosti kako bih stigao do pobjede”, dodao je Prašović.

A u slučaju uspjeha večeras Dilan bi za pojas trebalo da se bori protiv novog WBO prvaka svijeta, a njegovo ime biće poznato 12. decembra kada će se sudariti Britanac Lorenc Okoli i Poljak Krištof Glovacki.

Dilan Prašović (23) bio je juniorski šampion WBO verzije pojas u seniorskoj konkurenciji sve je bliži.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve