Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Prašović pred Okolija: Nema straha, plan je spreman

Poslije 100 dana priprema koje je odradio u Njemačkoj, Dilan i njegov stručni štab danas putuju za London.  Dilan je istakao da su pripreme bile zahtjevne, ali da je zadovoljan, kako uslovima, tako i izborom sparing partnera koji su mu pomagali u pripremi za ovaj meč

Prašović, Foto: PA

Ostalo je svega 6 dana do velikog bokserskog spektakla koji će biti održan u Londonu na stadionu Totenhema, čije će akter biti naš profesionalni bokser Dilan Prašović, koji će u glavnoj uvodnoj borbi meča Jošua –  Usik, pokušati da osvoji pojas Svjetskog šampiona u kruzer kategoriji WBO federacije, protiv aktuelnog prvaka Engleza Lorensa Okolija.

Poslije 100 dana priprema koje je odradio u Njemačkoj, Dilan i njegov stručni štab danas putuju za London.
Dilan je istakao da su pripreme bile zahtjevne, ali da je zadovoljan, kako uslovima, tako i izborom sparing partnera koji su mu pomagali u pripremi za ovaj meč.

Da li je ovo najveće iskušenje u Vašoj karijeri i kako se osjećate?
– Ovo je najveće iskušenje u mojoj karijeri. Ulog je svjetska titula u WBO verziji, a u ringu ću se boriti sa fenomenalnim Okolijem. Maksimalno sam spreman, žestoko sam radio u proteklom periodu i spreman sam za veliku borbu. U ovom momentu mogu da obećam da ću dati sve od sebe da san postane java, da stignemo do titule prvaka svijeta, poručio je Prašović.

Koliko poznajete protivnika, šta mu odgovara, a sta ne?
– Lorens Okoli je izuzetno je kvalitetan bokser, sa izuzetnim fizičkim karakteristikama, koje mu daju prednost u odnosu na većinu boraca. Taktika je spremna, ali neka to bude iznenađenje, koje ću pokazati u ringu, naglasio je Prašović.

Da li Vas ovakav meč motiviše da što prije stignete do glavne borbe na tako velikoj sceni?
Maksimalno sam skoncentrisan na meč. Prvo da mi oko struka stave pojas svjetskog šampiona u kruzer kategoriji, pa onda mogu Džošua, Vajlder, Fjuri.., istakao je Prašović.

Prognoza meča Džošua – Usik.

– Teško je prognozirati ishod, ali blagu prednost dajem Džošui, iako navijam za Usika, rekao je Prašović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve