Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Prašović: Precijenio sam sebe, nemam opravdanja za poraz

Čemberlejn je u Nacionalnom sportskom centru u Kristal Palasu tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio Prašovića i nanio mu drugi poraz u karijeri, nakon što je prethodno poražen od Lorensa Okolija za šampionsku titulu prije dva ipo mjeseca

Crnogorski profesionalni bokser Dilan Prašović nije krio razočarenje nakon sinošnjeg poraza od Isaka Čemberlejna za prestižnu IBF titulu u kruzer kategoriji.

Čemberlejn je u Nacionalnom sportskom centru u Kristal Palasu tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio Prašovića i nanio mu drugi poraz u karijeri, nakon što je prethodno poražen od Lorensa Okolija za šampionsku titulu prije dva ipo mjeseca.

– Bez obzira na sve nepovoljne okolnosti koje su me pratile u kratkim pripremama za ovaj meč, nemam opravdanja za ovako loš nastup i poraz koji sam dozivio sinoć. Očito da sam precijenio sebe, a potcijenio Okolija i Čemberlejna koji već pripadaju ili će u narednim godinama biti dio svjetske bokserske elite, istakao je Prašović i dodao:

– Znam da sam svojom borbom razočarao mnoge ljubitelje boksa u Crnoj Gori, i ovom prilikom želim da im se izvinim, iako nikome nije teže nego meni trenutno.

Dilan je takođe istakao da će napraviti pauzu do prvog februara naredne godine.

– Napraviću pauzu do prvog februara, i posvetiti se porodici koju sam zapostavio u prethodnih 6 mjeseci zbog priprema. U tom periodu dobro ću razmisliti o putu kojim će dalje ići moja bokserska karijera, zaključio je Prašović.

Dilan Prašović u karijeri ima 15 pobjeda uz dva poraza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve