Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Prašović i ekspedicija u Londonu: Osjećam pozitivnu energiju, nisam fasciniran Okolijem

Iz Prašovićevog tima saopšteno je da ih je dočekao organizator, Matchroom Boxing, koji je stvorio sve potrebne uslove kako bi se crnogorski bokser osjetio značajnim akterom ovog spektakla

Prašović, Foto: Privatna Arhiva

Crnogorski bokser, Dilan Prašović i njegov tim doputovali su u London, gdje će Prašović u subotu boksovati protiv domaćeg boksera Lorensa Okolija za titulu WBO šampiona u kruzer kategoriji.

Meč će se održati na najvećoj mogućoj sceni, na stadionu Totenhema, a Prašovićev duel biće glavna uvodna borba za spektakl jeseni, okršaj Entonija Džošue i Aleksandra Usika za tri pojasa u teškoj kategoriji (WBA, WBO, IBF).

Iz Prašovićevog tima saopšteno je da ih je dočekao organizator, Matchroom Boxing, koji je stvorio sve potrebne uslove kako bi se crnogorski bokser osjetio značajnim akterom ovog spektakla.

Prašović i ekspedicija, Foto: Privatna arhiva

– Fascinirani smo profesionalnim odnosom i ljubaznošću Edia Herna i Matchroom Boxing tima. Od dočeka na aerodromu pa sve do smještaja, sale za trening, teretane i transfera, sve je funkcionisalo na najvišem nivou, istakao je Ivan Nikolić, menadžer Dilana Prašovića.

Prašović je nakon dolaska u London osjetio pozitivnu energiju.

Ne znam da li je zbog 100 dana zahtjevnih priprema u Njemačkoj, ili zbog nečeg drugog, ali kako sam kročio na tlo Londona osjetio sam pozitivnu energiju, koja će mi nadam se još više otvoriti vrata ka osvajanju pojasa svjetskog šampiona, kazao je Prašović.

Juče predveče Dilan je bio akter Promo treninga na kojem su bili Džošua, Usik i njegov protivnik Lorens Okoli.

Bilo je primjetno da je Dilanov promo trening izazvao veliku pažnju, i da je praćen od strane mnogih u sali, što direktno što indirektno (ispod oka). Ne mogu da se otrgnem utisku da je svima iz stručnog štaba Okoli splasnulo samopouzdanje koje ih je krasilo zadnjih nedelja, konstatovao je Nikolić.

Prašović smatra da Okoli jako dobro izgleda u ringu, ali da nije fasciniran.

Pogledao sam promo trening Džošue i Usika, vidi se da su se kvalitetno spremali za meč. Što se Okolia tiče, jako dobro izgleda u ringu, ali vjerujte mi nisam fascinaran, i još više vjerujem u svoju pobjedu, samouvjeren je Dilan.

Malobrojna ekspedicija ”Dilan Tima”, danas je prije podne imala susret sa našim Otpravnikom Poslova u Londonu, gospodinom Mladenom Dragaševićem, dok će u popodnevnim satima, u Hotelu Stratford u Londonu biti održana Medijska promocija svih boraca, ovog velikog bokserskog spektakla.

U četvrtak u 13h je predviđena konferencija za štampu na Totenhem Hotspur Stadionu.

U petak u 13h će biti zvanično mjerenje i ljekarski pregledi.

Borba Dilan – Okoli je glavni uvodni meč koji je planiran da počne od 20:45 po Engleskom vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve