Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Prandeli: Jovetić može još dosta da pruži, Lacio ne treba da oklijeva

Rimljani su jedni od kandidata za dovođenje doskorašnjeg napadača Monaka, a s tim u vezi oglasio se i Prandeli, čovjek koji je radio sa Jovetićem u Fiorentini

Ćezare Prandeli, italijanski stručnjak koji je svojevremeno trenirao Stevana Jovetića, smatra da bi naš reprezentativac bio pravi izbor za Lacio.

Rimljani su jedni od kandidata za dovođenje doskorašnjeg napadača Monaka, a s tim u vezi oglasio se i Prandeli, čovjek koji je radio sa Jovetićem u Fiorentini.

– Stevan je fudbaler koji se snalazi u svim napadačkim ulogama. U šesnaestercu ima osjećaj za gol, a ima i izuzetan pregled igre. Nije egoista, on je spreman da se žrtvuje za ekipu, da ima defanzivne obaveze. Moja preporuka Laciju je da ne čeka, jer je Jovetić fudbaler koji može još mnogo da pruži, a znam da zaista želi da pokaže da i dalje vrijedi mnogo, kazao je Prandeli za ”Il Mesađero”.

Za usluge rođenog Podgoričanina navodno je  zainteresovana i Atalanta, a Jovetić je nedavno za Skaj izjavio da bi volio da karijeru nastavi na Apeninima.

Pored Fiorentine, u Seriji A je igrao i za Inter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve