Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pozajmica u Napoliju posljednja nada Ronalda

Ipak, pitanje je da li je ostalo dovoljno vremena, da se realizuje odlazak legendarnog Portugalca iz Mančester junajteda i Premijer lige, a krajnji rok je četvrtak veče

Napoli je zainteresovan da na pozajmicu dovede Kristijana Ronalda (37), prenijeli su i italijanski i engleski mediji.

Ipak, pitanje je da li je ostalo dovoljno vremena, da se realizuje odlazak legendarnog Portugalca iz Mančester junajteda i Premijer lige, a krajnji rok je četvrtak veče.

Eventualni dolazak modernog fudbalskog velikana u Seriju A zavisi od mnogo faktora, a ključno pitanje je kako da Napoli preuzme astronomsku platu slavnog napadača.

Po pisanju londonskog Independenta, eventualni prelazak nigerijskog napadača Viktora Osimhena iz Napolija u Junajted nije opcija. Očekuje se da mančesterski gigant neće tražiti bilo kakvo obeštećenje za pozajmicu Ronalda. Ipak, malo je vjerovatno da će uprava Junajteda prihvatiti da plaća dio Ronaldove plate u Napoliju.

Jasno je da portugalski veteran fizički više ne može da isprati zahtjeve igranja u Premijer ligi. Sa druge strane, u Napoliju bi imao šansu da nastupa u evropskoj klupskoj eliti ove sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve