Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pozajmica do kraja sezone: Pejović karijeru nastavlja u Rigi

Ono što je bio cilj uprave Rudara ove sezone polako počinje da se realizuje pružanje šanse mladim igračima i ulaganje u njih. Upravo je Matija Pejović, nekadašnji štoper Lovćena, pokazao da je to pravi put

Matija Pejović, nakon polusezone u Rudaru, je potpisao za prvaka Letonije, ekipu Rige!

Ono što je bio cilj uprave Rudara ove sezone polako počinje da se realizuje pružanje šanse mladim igračima i ulaganje u njih. Upravo je Matija Pejović, nekadašnji štoper Lovćena, pokazao da je to pravi put.

– Utisci su sjajni Dubai je mjesto koje bi svaka osoba poželjela za odmor ili pripreme. Radilo se pakleno 23 dana i odigrao sam tri mnogo dobre utakmice i veliko iskustvo stekao protiv Zenita, Krasnodara i Soligorska, ističe Pejović.

Mladi štoper objasnio je da je u odnosu na našu ligu razlika velika.

– Definitivno je razlika u nivou, uslovima i organizaciji. Sve je stvoreno da fudbaler bude profesionalac i maksimalno se preda sebi. Iz kluba su predložili da ostanem kod njih i igram neke utakmice, ali ne i da budem standardan, objasnio je Pejović, koji će do kraja sezone biti u Rudaru kao pozajmljen igrač.

– Dobio sam prijedlog da idem na pozajmicu u Rudar do ljeta, da se pokažem dobro i budem jedan od glavnih igrača, steknem minutažu i odigram dobru polusezonu u svakom smislu. Mislim da je ovo pravi potez i stvar, kako u fudbalskom smislu, tako i psihičkom i ostalim stavkama za koje ću se spremiti do juna kada bih trebao da se vratim u Letoniju, rekao je Pejović, uz napomenu da veliku zahvalnost duguje treneru Rudara.

– Hvala šefu Bogavcu koji mi je ukazao povjerenje koje sam mu vratio i odradio na najbolji mogući način. Pa zatim i ostalim članovima stručnog štaba i cijelom igračkom kadru kao i fudbalskom klubu Rudar. To je klub koji mi je dao šansu i vjetar u leđa, a koju sam ja iskoristio. Ubijeđen sam da ću i ove sezone biti na još većem nivou i pomći klubu ka ostvarenju planiranih ciljeva, naglasio je Pejović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve