Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Povreda uzela danak: Ričards rekao zbogom fudbalu u 31. godini

Ričards je svima poznat iz vremena dok je igrao za Mančester Siti, a ovaj klub je napustio na ljeto 2015. godine i prešao u Aston Vilu

Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija Micah Ričards rekao je zbogom fudbalu. Iako ima samo 31 godinu, Ričards se morao oprostiti obzirom da se nije uspio izboriti sa povredom koljena koja ga muči već nekoliko godina.

Foto: Sportsport.ba

Ričards je svima poznat iz vremena dok je igrao za Mančester Siti, a ovaj klub je napustio na ljeto 2015. godine i prešao u Aston Vilu.

Ipak, zbog silnih problema sa povredama, Ričards je za četiri godine upisao samo 31 nastup za klub sa Vila Parka, a u posljednje tri i po godine nije igrao gotovo nikako.

Zbog toga se odlučio na penziju, a ovu informaciju potvrdio je i njegov nekadašnji klub Siti.

“Jednom Plavac, uvijek Plavac. Micah Ričards je objavio da se oprašta od fudbala nakon što je izgubio bitku sa povredom koljena. Ali, on se vraća kako bi radio s nama i to vrlo brzo”, navodi Mančester Siti.

https://twitter.com/ManCity/status/1154734167009239040

Osim Sitija i Vile, Ričards je u karijeri igrao za Fiorentinu, a koliko je svojevremeno bio dobar bek najbolje pokazuje podatak da je u Premier ligi upisao preko 200 nastupa i osvojio dvije titule.

Inače, oprostio se s 31 godinom, a praktično je karijeru završio još dok je imao 28.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve