Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Povratak kući: Budućnost originalno predstavila pojačanje

Milošević je ponikao u omladinskoj školi plavih, za prvi tim je u sezonama 2013/14. i 2014/15. sakupio 15 nastupa i dao jedan gol

Milošević, Foto: FK Budućnost

Budućnost je posljednjeg dana prelaznog roka pojačala napad – u Podgoricu je stigao 25-godišnji centarfor Stefan Milošević.

Povremeni reprezentativac Crne Gore je ponikao u omladinskoj školi “plavih”, za prvi tim je u sezonama 2013/14. i 2014/15. sakupio 15 nastupa i dao jedan gol.

Onda je bio u Rudaru, Lovćenu, Komu i Iskri, da bi na jesen u sezoni 2018/19. pojačao belgijski Vasland Beveren za koji je 32 utakmice je postigao 10 golova.

Kasnije je bio u letonskoj Rigi, a prije povratka u Budućnost je nosio dres izraelskog Hapoel Ironija.

“Debitovao sam rano za prvi tim Budućnosti i ta prva seniorska utakmica je bilo neko ostvarenje dječačkih snova”, kaže Milošević i dodaje:

– Šteta što taj moj prvi boravak u klubu nije upotpunjen sa nekim od trofeja. Poslije par godina provedenih u inostranstvu povratak kući predstavlja čast i zadovoljstvo. Sigurno da Budućnost ima najveće moguće ambicije, tako da je cilj jasan – odbrana titule i Kupa. Borićemo se do kraja, poručio je Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve