Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pouzdani vezista se vratio u CFL: Pavlović pojačao Jezero

Jezero je odmah nakon senzacije u baražu dogovorilo nastavak saradnje sa šefom stručnog štaba Milijom Savović, produžen je ugovor Ernestu Isljamiju, angažovan je štoper Radoš Dedić, a novo lice u plavskom timu biće i 26-godišnji Pavlović

Vojin Pavlović novi je član Jezera. Iskusni vezista poslije pola godine vraća se u crnogorski fudbal, nakon što je napustio redove Inđije.

Pavlović, Foto: Pobjeda.me

Jezero je odmah nakon senzacije u baražu dogovorilo nastavak saradnje sa šefom stručnog štaba Milijom Savović, produžen je ugovor Ernestu Isljamiju, angažovan je štoper Radoš Dedić, a novo lice u plavskom timu biće i 26-godišnji Pavlović.

Pavlović je, inače, četiri sezone bio jedan od najstandardnijih igrača Grblja, za koji je odigrao čak 107 utakmica, nakon čega je sa uspjehom nastupao za Titograd dvije i po sezone. Iako vezista u Titogradu je bio i među najboljim strijelcima ( devet pogodaka), nakon čega je stigla ponuda Inđije. Ipak, nakon polusezone u srpskom timu odlučio je da raskine saradnju, što je iskoristilo Jezero, a očekuje se da 26-godišnji vezista bude veliko pojačanje za novajliju u elitnom rangu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve