Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Potraga za trenerom i dalje u toku: Arsenal našao nasljednika Emerija u Francuskoj

Bordo će, ako se na Emirejtsu usaglase da je to to, nešto i zaraditi, pošto bi Arsenal morao da plati obeštećenje između dva i tri miliona eura za Sousu

Frederik Ljungberg je upisao prvijenac protiv Vest Hema (3:1), ali njiko u Arsenalu nije baš uvjeren da je Šveđanin ipak zreo za trajno rješenje na klupi Tobdžija.

Sousa, Foto: Calciomercato.com

Potraga za nasljednikom Unaja Emerija tako će se nastaviti, a prema posljednjim informacijama svela se na tri imena. Dva se još nekako kriju, jedno se pojavilo u javnosti i to Bordoov Paulo Souza.

Vijest donosi sajt Tutomerkato, koji umije i da promaši, ali je Ekip dobio potvrdu sa lica mjesta. Interesovanje postoji, s tim da u Londonu još nisu prelomili.

Bordo će, ako se na Emirejtsu usaglase da je to to, nešto i zaraditi, pošto bi Arsenal morao da plati obeštećenje između dva i tri miliona eura.

Souzu je navodno zvao i Milan, ali se on tada zahvalio pošto Rosoneri posljednjih sezona baš i nisu posebno stabilan klub u kome može mirno da se radi.

Šuška se da je druga opcija i bivši trener Valensije Marselinjo Toral, koji je imao svojih dana na Pirinejima, ali imao je i Unaj Emeri, pa se opet nije snašao u Londonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve