Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Potpisani ugovori: Stipendije za 12 tekvondoista

Riječ je o 12 najtalentovanijih predstavnika ovog sporta za čije stipendiranje je Ministarstvo opredijelilo sredstva ovom savezu na nedavno završenom konkursu

Ugovori o stipendiranju taekwondo sportista su na predlog Taekwondo saveza potpisani danas u Ministarstvu sporta i mladih.

Prijem, Foto: Gov.me

Riječ je o 12 najtalentovanijih predstavnika ovog sporta za čije stipendiranje je Ministarstvo opredijelilo sredstva ovom savezu na nedavno završenom konkursu.

Tim povodom predsjednik Taekwondo saveza David Perčobić je istakao da je ovo godina ključnih promjena u radu Taekwondo saveza u cilju unaprijeđenja istog, te da u toj namjeri ovaj savez ima punu podršku Ministarstva sporta i mladih koje ih je uvažilo značajno većim budžetom od kojeg se upravo dio izdvaja za stipendiranje 12 sportista.

Direktor direktorata za sport Miloš Lalević istakao je da ga raduje činjenica što je Taekwondo savez usvojio novi program razvoja ovog sporta, te da podrška Ministarstva nije izostala što se vidi na konkretnom primjeru opredijeljenog budžeta za programske aktivnosti Taekwondo saveza kao i sredstava za stipendiste za 2020. godinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve