Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Potpisan ugovor: RSCG i CEDIS nastavljaju saradnju

Novi ugovor o sponzorstvu u prostorijama Saveza potpisali su prvi čovjek crnogorske ''kuće rukometa'' Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije CEDIS Zoran Đukanović

Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) nastavljaju saradnju.

Novi ugovor o sponzorstvu u prostorijama Saveza potpisali su prvi čovjek crnogorske ”kuće rukometa” Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije CEDIS Zoran Đukanović.

To je treći sponzorski ugovor koji RSCG zaključuje u ovoj godini, što je još jedna potvrda da društveno odgovorne kompanije prepoznaju rezultate i aktivnosti koje Savez realizuje sa ciljem podizanja kvaliteta domaćih takmičenja, te što bolje promocije države na međunarodnoj sceni.

– Ovo je treći sponzorski ugovor koji zaključujemo u ovoj godini, a drugi koji produžavamo sa našim prepoznatim partnerima. To je slučaj i sa kompanijom CEDIS sa kojom ostvarujemo izuzetnu saradnju od prvog dana mandata novog rukovodstva Saveza. I ponavljam ono što sam istakao više puta, a to je činjenica da je posebno zadovoljstvo kada produžavate saradnju sa nekim od partnera, jer je to potvrda da je ista bila uspješna u proteklom periodu, postavljena na dobrim temeljima i da ima prostora da samo bude podignuta na viši nivo u budućnosti. Zbog situacije sa kojom se čitav svijet suočava u proteklih godinu, ovo je sticajem okolnosti – olimpijska godina. A poznato je da je to najveći izazov za sve nacionalne federacije, naročito one koje imaju velike ambicije što je bez sumnje slučaj i sa našim. Stoga, vjerujem da sa dosta optimizma možemo da očekujemo 19. mart i početak kvalifikacionog turnira za rukometašice, nakon koje ćemo, vjerujem, zajedno sa našim prijateljima iz CEDIS-a, ali i ostalim partnerima, biti u prilici da proslavimo izborenu vizu za Tokio i učešće na najvećoj svjetskoj smotri sportista, kazao je Kapisoda.

Izvršni direktor CEDIS-a Zoran Đukanović kazao je da ta kompanija kao društveno odgovorna, razvoj sporta posmatra kao dio ukupnog razvoja društva, jer sport, pored takmičarskog, ima važan vaspitni, zdravstveni, kulturni i socijalni sadržaj.

– Posebno nas raduje nastavak saradnje sa Rukometnim savezom Crne Gore koji je ostvario značajne rezultate na planu razvoja i afirmacije rukometa u našoj državi, a rezultati na međunarodnim takmičenjima su zavrijedili pažnju i poštovanje svjetske rukometne javnosti. Rukometne selekcije su uvijek krasili timski duh, borbenost, hrabrost i istrajnost. Zato se nadamo da će vam naša podrška omogućiti još bolje uslove rada i pripremu, te doprinijeti da se nastavi tradicija ostvarivanja što boljih rezultata. Vjerujem da ćemo našu žensku reprezentaciju gledati na Olimpijskim igrama u Tokiju, naše rukometaše na Evropskom prvenstvu naredne godine, te da će se Savez, a i Crna Gora pokazati kao dobri domaćini Evropskog prvenstva za kadetkinje. CEDIS uvijek ulaže u prave vrijednosti i pruža podršku najboljima. Svim srcem želim da se zajedno radujemo uspjesima reprezentacija na predstojećim međunarodnim takmičenjima i promociji rukometa i naše države, kazao je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve