Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Posljednji pozdrav za bivšu nadu francuskog fudbala: Poginuo Fabris Lepol

Nekadašnji fudbaler Fabris Lepol učestvovao je u nesreći u francuskom gradu Baldenheimu u četvrtak uveče, usljed koje je zadobio smrtonosne povrede Predstavnici Oksera izrazili su saučešće i oprostili se sa svojim bivšim fudbalerom.

Tužna vijest stiže iz Francuske. Bivši krilni igrač Oksera, Sent Etjena i mnogih drugih klubova poginuo je u saobraćajnoj nezgodi u 43. godini.

Lepol, Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Fabris Lepol učestvovao je u nesreći u francuskom gradu Baldenheimu u četvrtak uveče, usljed koje je zadobio smrtonosne povrede

Predstavnici Oksera izrazili su saučešće i oprostili se sa svojim bivšim fudbalerom.

Iako je Lepolova budućnost obećavala, imao je takođe i 1997. godine saobraćajnu nesreću koja ga je spriječila da napravi veliku karijeru, jer je u tom trenutku bio najveća nada francuskog fudbala.

Probao je da karijeru vrati na pravi put u ekipi Sent Etjena, a onda i u drugoj ligi, prije nego se vratio u Okser kao rezervista tri godine kasnije.

Lepol je kao igrač Oksera osvojio prvenstvo Francuske 1996. godine, a igrao je za mladu reprezentaciju Francuske, te Sent Etjen, Kan, Kolmar i SAS Epinal, a u Ligi 1 debitovao je sa 16 godina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve