Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Poslije Dibale još dva ofanzivca napuštaju Juve

Šampion Evrope sa reprezentacijom Italije postaće slobodan igrač. Juventus je prije pet godina platio Bernardeskija 40 miliona eura Fiorentini, ali on nikada nije uspio da opravda očekivanja

Kako javljaju italijanski mediji Juventus će nakon Paula Dibale ostati bez još dvojice ofanzivaca. Dibala odlazi nakon što mu istekne ugovor, a za njim će Federiko Bernadeski.

Krilo Juventusa i reprezentacije Italije ima ugovor sa timom iz Torina na još mjesec dana, ali klub ne želi da produži saradnju.

Šampion Evrope sa reprezentacijom Italije postaće slobodan igrač. Juventus je prije pet godina platio Bernardeskija 40 miliona eura Fiorentini, ali on nikada nije uspio da opravda očekivanja.

Alvaro Morata takođe napušta Juventus. Španski napadač završava dvogodišnju pozajmicu i vraća se u Atletiko Madrid. Juventus ima opciju da otkupi njegov ugovor za 35 miliona eura što je čelnicima “stare dame” previše novca i oni su pokušali da snize cijenu. Atletiko na to nije pristao i sva je prilika da će se Morata vratiti u Madrid.

Juventus će tako na kraju sezone ostati bez tri ofanzivca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve