Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Porodica: Pele primljen u bolnicu radi procjene liječenja hemoterapijom

Ona je istakla da hospitalizacija nije iznenađenje i da nema hitnosti. Slično je rekla i druga ćerka 82-godišnjeg Pelea, Flavija Nasimento

Legendarni brazilski fudbaler Pele, koji boluje od raka, primljen je u bolnicu radi procjene liječenja hemoterapijom, navele su njegove ćerke.

Pele je hospitalizovan radi ponovne procjene liječenja, nakon što je prošle godine otkriveno da boluje od raka debelog creva.

„Nakon što je pregledan, Pele je smješten u običnu sobu i nije bilo potrebe za intenzivnom njegom“, navodi se u saopštenju bolnice „Albert Ajnštajn“.

Peleova ćerka Keli Nasimento, koja živi u SAD, navela je na društvenim mrežama da je njen otac u bolnici kako bi se regulisala doza lekova.

„Neću ići sljedećim letom. Moja braća su u Brazilu i ići ću tamo za Novu godinu. Obećavam da ću objaviti fotografije“, navela je ona na Instagramu.

Ona je istakla da hospitalizacija „nije iznenađenje i da nema hitnosti“. Slično je rekla i druga ćerka 82-godišnjeg Pelea, Flavija Nasimento.

„Postoji zabuna jer je moj otac otišao u bolnicu na testove. Žao mi je što nedobronamjerni mediji govore o nepostojećim činjenicama, stvarima za koje mi ne znamo. On je zaista na pregledima, kao i uvijek, kako bi se pratio razvoj raka. Moramo da nastavimo da mu šaljemo dobru energiju sa Svjetskog prvenstva, to je ono što mu treba“, navela je ona.

O Peleu je pričao i selektor Brazila Tite, na konferenciji za novinare uoči sjutrašnje utakmice sa Kamerunom, od 20 časova u trećem kolu Grupe G.

„Čuli smo vijesti, želimo mu sve najbolje“, rekao je Tite i naveo da je Pele vjerovatno jedan od najboljih predstavnika Brazila.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve