Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Poraz Vašaša: Brguljan bez finala Kupa Mađarske

Solnok je lako pobijedio BVSC u prvom polufinalnom meču. BVSC je bio autsajder. Ovaj klub je na F4 stigao kao rezervni tim, zamijenio je OSC koji nije mogao da igra pošto se tim nije u potpunosti oporavio od koronavirusa

Fajnal-for mađarskog Kupa igra se na bazenu „Alfred Hajoš“ u Budimpešti – Ferencvaros, koji je u ovom takmičenju osvojio trofej 2018. i 2019. godine, pobijedio je Vašaš u polufinalu (13: 9), dok je Solnok srušio BVSC (11:5).

Brguljan, Foto: Aleksandra Krupanič

Solnok je lako pobijedio BVSC u prvom polufinalnom meču. BVSC je bio autsajder. Ovaj klub je na F4 stigao kao rezervni tim, zamijenio je OSC koji nije mogao da igra pošto se tim nije u potpunosti oporavio od koronavirusa.

Solnok nije pokazao milost i odigrao je odlično u odbrani. Bivši evropski šampion je sredinom treće četvrtine vodio 8: 0, a BVSC je postigao prvi gol u 20. minutu, ali bilo je prekasno za povratak.

Duel Ferencvaroša i Vašaša bio je derbi polufinala, ali pobjednik je odlučen mnogo prije kraja. Vašaš je postigao uvodni gol ( Draško Brguljan u 3. minutu), ali je nakon toga Ferencvaroš preuzeo kontrolu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve