Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Previše smo griješili, najvažnija utakmica je za dva dana

Bek Budućnosti Voli vjeruje da će protiv Novog Zelanda Crna Gora odigrati mnogo bolje

Petar Popović je nakon startnog neuspjeha na Mundobasketu istakao da su naši momci previše griješili i dozvolili rivalu lake poene iz kontri.

Popović, Foto: FIBA

Bek Budućnosti Voli vjeruje da će protiv Novog Zelanda Crna Gora odigrati mnogo bolje.

“Čestitam Grčkoj na dobroj utakmici. Odigrali smo loše poluvrijeme, naročito u napadu, izgubili mnogo lopti i dali im šanse za kontre. Znali smo prije utakmice da Grčka igra dosta u tranziciji. U nastavku smo odigrali bolje, ali Grčka je sjajan tim, kandidat za medalju i nisu nam dali šansu da se vratimo. Kao što je trener rekao, za dva dana nas čeka najvažnija utakmica, treba da ispravimo greške i budemo spremni za tu utakmicu”, rekao je Popović.

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović rekao je da je njegov tim loše odigrao u prvom meču šampionata, ali da će biti spreman za meč sa Novim Zelandom.

“Loš debi na prvenstvu. Znali smo da su Grci bolji tim, ali smo u prvom dijelu odigrali loše. U nastavku smo bili bolji, ali su Grci imali veliku prednost iz prvog dijela i priveli utakmicu kraju”, rekao je Mitrović na konferenciji za novinare.

U našem taboru već se okreću utakmici protiv Novog Zelanda.

“Bez obzira na ovo što se desilo, znamo da je Novi Zeland mnogo važnija utakmica za nas. Taj meč je jedna od karata za plasman u drugu rundu. Svi smo željeli da se borimo, ali bilo je teško očekivati da se pobijedi Grčka večeras. Dali smo 16 poena za poluvrijeme, 44 u nastavku. Bićemo spremni za Novi Zeland”, poručio je Mitrović.

Naša selekcija će protiv Novog Zelanda igrati za dva dana od 10 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve