Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Popović pozvala 19 rukometašica za EHF Euro kup

Biće to prva akcija našeg nacionalnog tima nakon Svjetskog prvenstva u Španiji koje je održano u decembru prošle godine

Selektorka reprezentacije Bojana Popović objavila je spisak 19 igračica koje konkurišu za mjesto u timu za predstojeće mečeve protiv Norveške u okviru EHF Euro kupa.

Biće to prva akcija našeg nacionalnog tima nakon Svjetskog prvenstva u Španiji koje je održano u decembru prošle godine.

”Lavice” će protiv aktuelnog šampiona Evrope igrati 2. marta u Podgorici, a tri dana kasnije na programu je duel u Larviku.

U nacionalni tim se vraćaju golmanka Marta Batinović i srednji bek Milena Raičević, koje nijesu nastupale na šampionatu u Španiji, a očekuje se debi igračice Budućnosti Bemax Ilde Kepić, nakon što je kompletirana procedura za dobijanje crnogorskog državljanstva.

Na spisku su golmanke Marina Rajčić, Marta Batinović i Jovana Kadović, pivoti Tatjana Brnović, Nikolina Vukčević i Andrijana Popović, krila Jovanka Radičević, Dijana Ujkić, Nina Bulatović, Ivona Pavićević i Dijana Mugoša, te bekovi Milena Raičević, Itana Grbić, Đurđina Malović, Nataša Ćorović, Matea Pletikosić, Tanja Ašanin, Sanja Premović i Ilda Kepić.

U EHF Euro kupu nastupaju tri domaćina Evropskog prvenstva koje se igra u novembru – pored Crne Gore, to su Slovenija i Sjeverna Makedonija, te Norveška kao aktuelni šampion Evrope.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve