Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Popovič: Pobjeda Australije nije iznenađenje

Trener San Antonio Sparsa je iskoristio priliku i da pohvali svog igrača Petija Milsa, koji je sa 30 poena vodio Australiju do istorijskog trijumfa

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država poraženi su u duelu sa Australijom u Melburnu 98:94 u pripremnom meču za Mundobasket.

Foto: Twiter

Australija je slavila na Malver stadionu pred 52.000 ljudi, a selektor SAD legendarni Greg Popovič kazao je da su “Bumersi” zasluženo slavili.

“Nije bio problem samo u posljednjoj četvrtini kada nismo uspeli da ih stignemo. Nijesmo igrali dobro tokom čitavog meča. Donosili smo loše odluke u nekim situacijama. Možda je ovo i očekivano, ovo je nova ekipa, još uvijek učimo”, rekao je Popovič i dodao:

“Pobjeda Australije nije iznenađenje. Dali su nam odličnu lekciju, pokazali su nam kako izgleda igrati u takvom sistemu takmičenja gdje sve može da se riješi u jednom meču. Moramo da naučimo nešto iz poraza”.

Trener San Antonio Sparsa je iskoristio priliku i da pohvali svog igrača Petija Milsa, koji je sa 30 poena vodio Australiju do istorijskog trijumfa.

“Bumersi su bili odlični. To je odraz njhivog zajedništva. Bili su agresivni u oba pravca, završavali su akcije na pravi način i stigli do pobjede. Baš kao što sam rekao i posle prve utakmice sa njima… Peti je pravi smarač”, rekao je Popovič kroz osmijeh.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve