Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Jedva čekamo da vidimo punu Moraču

Petar Mijović i njegovi saradnici imaju mnogo razloga za zadovoljstvo s obzirom da su igrači na početak priprema stigli u veoma dobrom fizičkom stanju, što je olakšalo posao i vrlo brzo su “plavi” krenuli sa košarkaškim treninzima

Početak nove sezone je u magli, neizvjesnost i dalje traje, iako čelnici takmičenje ulažu maksimalne napore kako bi pronašli alternativna rješenja. Međutim, to mnogo ne utiče na košarkaše Budućnosti koji punom parom rade na Žabljaku gdje odrađuju bazični, najvažniji dio priprema.

Popović, Foto: KK Budućnost

Petar Mijović i njegovi saradnici imaju mnogo razloga za zadovoljstvo s obzirom da su igrači na početak priprema stigli u veoma dobrom fizičkom stanju, što je olakšalo posao i vrlo brzo su “plavi” krenuli sa košarkaškim treninzima.

A, prve utakmice će stići vrlo brzo. Kako je najavio Mijović, ekipa se u nedjelju vraća sa sjevera Crne Gore, a do odlaska na turnir u Sarajevo (5. i 6. septembar) crnogorski šampion će odigrati makar jedan kontrolni meč.

“Poslije pauze od skoro pola godine svi smo srećni što smo ponovo krenuli sa košarkaškim obavezama. Bilo nam je neobično poslije tolike pauze, ali brzo smo se navikli. Uživamo u svakom treningu i radujemo se prvim pripremnim utakmicama. Osjeća se pozitivna atmosfera, svi momci su veoma raspoloženi za rad” rekao je Petar Popović.

Kako sada stvari stoje, prvih šest kola regionalnog takmičenja će se igrati u ABA “mjehuru” u Laktašima, a ostaje da se vidi šta će biti sa Evrokupom. Za sada nema ni naznaka kako bi moglo da se igra drugo po jačini evropsko takmičenje. Bek Budućnosti i crnogorske reprezentacije vjeruje da će se situacija sa epidemijom korona virusa smiriti, kako bi se magična igra pod obručima ponovo igrala u regionu.

“Nadamo se da će se situacija oko virusa popraviti i da će se život što prije vratiti u normalu, kako bismo ABA ligu i Evrokup počeli na vrijeme i sve utakmice nesmetano odigrali. Svi smo se uželjeli da ponovo vidimo naše navijače i punu ‘Moraču'”, poentirao je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve