Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Igračice dale maksimum, ponosna sam na njih

Lavice su ispunile prvobitni cilj – nastupile su u nokaut fazi – ali je san o medalji raspršen u četvrtfinalu, porazom od Rusije 32:26.

Crnogorske rukometašice, na debiju selektorke Bojane Popović na velikim takmičenjima, zaustavljene su u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju.

“Lavice” su ispunile prvobitni cilj – nastupile su u nokaut fazi – ali je san o medalji raspršen u četvrtfinalu, porazom od Rusije 32:26.

– Nismo otvorile utakmicu kako je trebalo. Nekako je to bilo previše bojažljivo, vjerovatmo zbog značaja same utakmice, međutim, vrlo brzo smo se vratile u ritam do kraja poluvremena. Rezultat na kraju jeste takav kakav jeste, one su dale svoj maksimum. Mislim da je danas ekipa izgledala i bila najbolje spremna za meč otkad ih vodim. Jednostavno su se podržavale i radile šta treba. Nismo uspjeli, ali to je škola za generaciju koja će da nastavi dalje, kazala je Popović.

Istakla je da će stručni štab napraviti analizu.

– Ja sam ponosna na njih. Bilo je mnogo teških momenata. Danas je konačno i Đina digla nivo igre. Jedno veliko iskustvo za njih i mene. Tužni smo, ali Rusija je stvarno bila bolja. Imaju najbolje igrače i teško je igrati protiv njih, zaključila je Bojana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve