Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Ponovo na okupu: Rukometašice Budućnosti počele pripreme za glavnu rundu LŠ

Rukometašice Budućnosti od danas su ponovo na okupu, kako bi počele pripreme za nastavak sezone i početak glavne runde Lige šampiona, koji ih očekuje 25. januara kada u Podgoricu stiže švedski Savehof

Nakon uspješnog nastupa i petog mjesta za našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Japanu, klupski rukomet ponovo se vraća na veliku scenu.

Rukometašice, Foto: ŽRK Budućnost

Rukometašice Budućnosti od danas su ponovo na okupu, kako bi počele pripreme za nastavak sezone i početak glavne runde Lige šampiona, koji ih očekuje 25. januara kada u Podgoricu stiže švedski Savehof.

Tokom Svjetskog prvenstva u Japanu, trener Dragan Adžić na raspolaganju je imao Barbaru Lazović, Sanju Vujović, Branku Konatar, Ninu Bulatović, od mlađih Ivanu Godeč, Katarinu Džaferović, a nakon duže pauze zbog operacije, sa loptom je počela da radi i Jovana Ilić.

Nakon odmora koji su reprezentativke dobile nakon povratka iz Japana, i one se vraćaju klupskim obavezama, jer od subote u kompletnom sastavu kreću u novi izazov – pripremu za glavnu rundu elitnog takmičenja.

Budućnost će do starta Lige šampiona i prvog meča sa Savehofom u ”Morači” 25. januara, učestvovati u Ljubljani na turniru Regionalne lige, na kome će 11. i 12. januara igrati protiv Jagodine i domaćina Krima.

Milena Raičević i saigračice će glavnu rundu dočekati sa četiri boda, ispred njih su Đer i Brest sa osam bodova, Krim i Savehof imaju po dva, dok je Rmniku Vlčea bez bodova na početku druge faze takmičenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve